PRIME sekcijska vrata

PRIME garažna vrata (Panel debeline 60mm)

Nova generacija sekcijskih garažnih vrat

Koeficient toplotne prevodnosti je 0.79 W/m2K!

 

Nova generacija sekcijskih vrat WISNIOWSKI predstavlja izjemno kakovost, ki temelji na nizu enkratnih tehničnih rešitev. Da smo ustvarili edinstven izdelek, smo se morali vrniti k osnovi izgradnje sekcijskih garažnih vrat… k panelu. PRIME je sinonim za stil, eleganco in varnost. Predstavlja inovativen pristop k proizvodnji vrat, ki ponuja veliko več kot standardno rešitev.

STANDARDNE DIMENZIJE:

2250 2375 2400 2500 2600 2750 3000 3250 3500 3750 4000 4250 4500 4750 5000 5500
2000
2100
2125
2200
2250
2375 X
2500 X X X X

PANEL INNOVO

INNOVO ni le visoko izolacijski panel debeline 60 mm, kateri je osnova za oblikovanje PRIME vrat, gre tudi za povsem nove varnostne standarde in čisto novo zasnovo.

Oblika Innovo panela omogoča uporabo specialnega sistema pokritja mehanskih komponent (tečaji, ročaji …) in celoten prostor med gibljivimi deli panelov. Skrite mehanske komponente ne le zelo izboljšajo videz z notranje strani vrat, ampak hkrati povečajo varnost uporabnika.

INNOVO paneli, izdelani v podjetju WISNIOWSKI, imajo tudi odlične toplotno izolacijske parametre. Koeficient toplotne prevodnosti INNOVO panela je 0,37 W/m2K, kar se izkaže v karakteristikah celotnih vrat. Novi paneli, dvojno tesnilo zgoraj in spodaj, ter krtačna tesnila v navpičnih vodilih zagotavljajo odlično toplotno izolacijo celotne površine vrat, U=0,79 W/m2K (velja za vrata velikosti 5000 x 2250 mm)!

1. elastična zaščita tečajev med paneli
2. aluminijasti žleb za pritrjevanje elastične zaščite
3. 5 plasti pločevine
4. tesnilo med spoji panelov
5. skriti tečaji
6. poliuretanska pena

Varovalo vertikalnih vodil

V zasnovi smo hoteli doseči maksimalno gladko delovanje vrat. To je zagotovljeno s kombinacijo posebnih elementov glavne konstrukcije vrat, kot tudi z nastavljivimi dvojnimi tekalnimi kolesih.

stransko varovalo vzmeti

Oblika sekcijskih garažnih vrat PRIME je produkt najnovejših razvojnih rešitev ter dobro premišljenih podrobnosti. Izgled vrat je kombinacija klasične elegance in modernih oblikovnih konceptov. Vizualni efekt vrat je okrepljen z barvanjem sestavnih elementov glavne konstrukcije vrat, vodil ter notranjih pokrovov med paneli. Vse našteto izboljša tako vizualni izgled vrat, kot tudi izboljša protikorozijsko zaščito ostalih sestavnih elementov.

Premična varovala tekalnih koles in vodil

PRIME garažna vrata ne samo izgledajo super, ampak tudi zagotavljajo visoko raven udobja in varnosti, ki je kot vedno na prvem mestu. Ostala sekcijska vrata imajo veliko varnostnih možnosti kot opcijo (npr. zasilna zavora, fotocelice), pri vratih PRIME pa je vse to del serijske opreme. Da pa bi še dvignili varnostne standarde, smo zaščitili vse mehanske dele in strukturne elemente. Pri tem smo uporabili varovalne ščite, premična varovala, integriran pokrov vzmeti in gredi, stranska varovala in PVC zaščita tečajev med paneli.

Integrirano varovalo gredi in vzmeti

Vse zgoraj naštete prednosti garažnih sekcijskih vrat PRIME dokazujejo, da so le-ta pred svojim časom in postavljajo tehnološko letvico zelo visoko. Inovacije in nove tehnologije, ki se uporabljajo pri izdelavi vrat PRIME nedvomno predstavljajo mejnik v izdelavi garažnih vrat.