O nas


Podjetje, AVTOMATSKA VRATA PRODOOR Zlatko Pečarić s.p., je bilo uradno vpisano v poslovni register Slovenije kot s.p., 01.07.2006, čeprav sami začetki podjetja segajo že več let nazaj. Zlatko Pečarić se ukvarjam s prodajo, montažo in vzdrževanjem avtomatskih garažnih, industrijskih in avtomatskih steklenih vrat ter vrtnih vrat in ograj že od leta 1999, ko sem sodeloval s podjetjem TEC d.o.o. iz Ljubljane (blagovna znamka DOORWAY). Za ustanovitev lastnega podjetja sem se odločil, ker smatram, da sem si v preteklih letih nabral dovolj izkušenj na področju avtomatizacije vhodov, prav tako pa mi je ustanovitev podjetja PRODOOR predstavljala tako izziv, kot novo ustvarjalno priložnost.

V želji, da bi našim strankam ponudili največjo kakovost po razumnih cenah, smo leta 2011 začeli uvažati, prodajati in montirati izdelke podjetja Wisniowski. Podjetje Wisniowski, s sedežem na Poljskem, ima že 25 letno tradicijo pri izdelavi kvalitetnih in zanesljivih izdelkov, za katere imajo tudi vse potrebne certifikate in ateste.


Vabimo vas na ogled Podjetja Wisniowski, TUKAJ!


Pri nakupu vam nudimo brezplačno svetovanje. Za vse kupce izvedemo brezplačne meritve. Vse pri nas kupljene izdelke vam tudi vgradimo. Izvajamo servise na vseh vrstah garažnih in dvoriščnih vrat, parkirnih zapornicah, drsnih steklenih vratih ipd.

Svetovanje, zanesljivost, strokovna pomoč in konkurenčnost so cilji, ki jim v podjetju, AVTOMATSKA VRATA PRODOOR Zlatko Pečarić s.p. skušamo slediti na vsakem koraku. Obljubljamo vam, da bomo za vas poiskali najboljšo tehnično rešitev, ne da bi pri tem poteptali vaš okus in domišljijo.