STEKLENA VRATA

FUNKCIONALEN OKRAS

NOTRANJIH PROSTOROV

SVETLI PROSTORI

Elegantni in svetli prostori so postali ključen element pri oblikovanju notranjosti. Steklena vrata se uspešno vklapljajo v najnovejše trende in omogočajo efektivno uporabo notranjih prostorov. Uporabniki prostora dobijo občutek udobja in svobode.

RAZLIČNI VZORCI

Različne možnosti izvedbe in široko paleto vzorcev zagotavljajo neskončne možnosti oblikovanja steklenih vrat. Vsak element je bil izbran tako, da poudarja prednosti steklenih površin in iz njih naredi privlačnen element notranjosti.

PRESTIŽ IN ELEGANCA

Prvovrstna kvaliteta in perfektna izvedba povečata estetsko vrednost, ustvarita prijetno atmosfero in hkrati povečata standard udobja prostorov. Zato se steklene površine sijajno skladajo z drugimi materiali notranjega opremljanja prostorov.

FUNKCIONALNOST

Izvajamo vse vrste fiksnih in premičnih predelnih sten, da lahko optimalno izkoristite vaše prostore v pisarnah, konferenčnih dvoranah, kakor tudi v vaših zasebnih prostorih. Široka paleta prvovrstnih elementov omogoča izvedbo drsnih vrata, nihajnih vrat ali dvokrilnih vrat, da lahko dosežete maksimalno funkcionalnost razdeljenih prostorov.